Sundhedstjek og Træningsprogram

Sundhedstjek og Træningsprogram

Coronakrisen har sat mange ting i stå - også fysisk træning, og nu da verden begynder at åbne igen, så har vi en super mulig for dig og/eller din virksomhed.

Få styr på fysikken med dit eget træningsprogram og et sundhedstjek - du kan bestille det som en samlet pakke herog downloade en informationsflyer her.
Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du vil høre mere. 

1. Introduktion til styrketræning og et træningsprogram som kan udføres i hjemmet. Der vil medfølge instruktionsvideoer med mulighed for sparring.

2. Et sundhedstjek (målinger) samt en uddybende og motiverende samtale, men henblik på udarbejdelse af en personlig træningsplan.

Sundhedstjekket omfatter følgende målinger af:
- Blodtryk
- Bioimpedansmåling, som viser vægt, fedtprocent og muskelmasse.
- Kolesteroltal (kun i udvidet program)
- Langtidsblodsukker (kun i udvidet program)

Hensigten med sundhedstjekket er som følger:

- at bevidstgøre deltagerne om egen sundhedstilstand, og ved hjælp af den motiverende samtale afstemme forventning til fysisk træning, samt evt. tilbyde kostvejledning /-tilpasning eller iværksætte øget træningsindsats, der rækker ud over projektet.

- at virke som sikkerhedstjek, hvor instruktøren har sundhedsfagligt kendskab til deltagerens risikomarkører, som bør have indflydelse på valg af træningsprogram.

- at screene deltagerne for de mest almindelige risikomarkører og evt. henvise til egen læge, hvis værdierne skulle afvige fra normalområdet.

Det er helt afgørende for resultatet at styrketræningen faciliteres af en instruktør, da denne vil have en central rolle som motivator og sparringspartner.


Hvorfor?

Et langt arbejdsliv i en sund krop forudsætter at der fokuseres på faglighed og tilgængelighed for træningsmiljøer, samt motivation og bevidstgørelse om tilstand og muligheder.

Studier af styrketræning for voksne og ældre viser at den målrettede styrketræning er et effektivt redskab til at forbedring af styrke, funktion og almen sundhed.
Dette gøres gennem at øge bevidstheden om egen sundhedstilstand, samt gennem styrketræning at øge sundheden og funktionsevnen hos deltagerne, og derved optimere den fysiske og psykiske velvære og derved minimere sygdomsperioder.

Bemærk at der er kan vælges mellem to typer sundhedstjek, hvor forskellen er at der i det udvidede program indgår omkostninger til en blodprøve, så der kan måles kolesteroltal og blodsukker. Ud over det, er det samme indhold i sundhedsprogrammerne.

Kontakt os endelig for at høre nærmere.

Hvem er vi?

VMT Sundhedsprogram er udviklet og drives af Fysisk træner og Cand. Scient. i Humanfysiologi ved København Universitet; Morten Hjulmand.
Morten Hjulmand står for et højt fagligt niveau og sikrer at kompetencer og struktur er i top for alle tilknyttede instruktører og sundhedspersonel. Morten har en lang elitekarriere i volleyball bag sig, og er tilknyttet Hvidovre Volleyball Klub.

I 2018 fik Morten tildelt Hvidovre Kommunes Sundhedspris for sit virke på sundhedsområdet med Seniorfit og målrettet fysisk udvikling for ældre - hvilket blev bemærket og belønnet.


Hvad koster det?

Priserne er pr. person og inkl. materialer og du kan vælge mellem:
Sundhedsprogrammet:                           pris kr. 500
og et udvidet Sundhedsprogram til:        pris kr. 800
I det udvidede program får du også målt kolesteroltal og blodsukker.

Vejledning
Individuel vejledning og sparring om kost, træning, motivation og livsstil.

Sundhedstjek med følgende målinger:
- Blodtryk
- Bioimpedansmåling, som viser vægt, fedtprocent og muskelmasse
- Kolesteroltal (kun i udvidet program)
- Langtidsblodsukker (kun i udvidet program)


Træning

Udarbejdelse og introduktion til personligt træningsprogram.
Programmet kan tilrettes i forhold til behov og omfang, hvilket vi
aftaler inden programstart.

BESTIL NU og betal online på www.hvk.dk eller kontakt os direkte.
Er du interesseret i at høre nærmere, så kontakt os endelig?

Kontaktinfo:

Morten Hjulmand
Fysisk træner / Coach
Cand. Scient. i Humanfysiologi
mortenhjulmand@hvk.dk
+45 2091 9704

Hvidovre Volleyball Klub
Info@hvk.dk
+45 3074 7804
Csr.nr: 32875939