Historie

Historie

Hvidovre Volleyball Klub blev oprindeligt stiftet d. 1. februar.1955 i Præstemoseskolens to små gymnastiksale, og det var med overvældende succes, med danmarksmesterskaber for både damer og herrer som omgivelserne ellers ikke lige frem lagde op til.
De begrænsende omgivelser var en medvirkende årsag til at klubbens daværende bestyrelse i sidst i 60érne ansøgte kommunen om bedre forhold og rammer. Da klubbens fine resultater desværre ikke var nok til at optimere den kommunale opbakning, søger klubben mod Brøndby der på daværende tidspunkt prioriterer idræt væsentligt højere, og tager imod klubben med åbne arme (og en bedre hal). Derefter skifter klubben navn til det nuværende  ’Brøndby Volleyball Klub’.

I 1978 stiftes Hvidovre Volleyball Klub igen, og 1978 er derfor klubbens officielle stiftelsesdato.
Da Frihedens Idrætscenter bygges tilbydes Hvidovre Volleyball Klub træningstid og klublokale.
Foreningslivet og socialt samvær er grundstenene for klubben og klart det som har holdt klubben sammen,  også selvom klubben jævnligt er repræsenteret i de allerøverste rækker.

Historie%201
Historie%202
Cor Geugjes

Hvidovreborger og medstifter Cor Geugjes har gjort så utroligt meget for dansk, nordisk og europæisk volleyball i løbet af sine mange år indenfor volleyballverden, at bestyrelsen i Hvidovre Volleyball Klub har besluttet at udnævne ham til vores tredje æresmedlem.

Cor fik bl.a. DIF's ærestegn som den første person indenfor volleyball og var nordisk generalsekretær - bare for at nævne nogle af hans mange meritter. Senere blev han Præsident for European Cups Commission, ECC samt Vicepræsident for CEV!

Cor Geugjes boede i Hvidovre lige til sin død i 1995 – æret være hans minde, og lad hans ildsjæl være et forbillede for os andre.

Volleypiger

Søde piger har altid været en del af Hvidovre Volleyball Klub.

Historie%203
Historie%204
Volleyfyre

Flotte fyre - også dengang!

Æresmedlemmer

Vi har gennem tiderne nydt godt af mange ildsjæle i HVK.
Ildsjæle er meget værdsatte og vi kan ikke takke jer nok, men en helt speciel tak har bestyrelsen givet til enkelte personer som virkelig har gjort en forskel, og derved påvirket og udviklet klubben til det den er i dag. Tak for jeres store indsats.
Indstillinger af kandidater kan motiveres og sendes til klubben.

%c3%86resmedlem%201
%c3%86resmedlem%202
%c3%86resmedlem%203
Cor(nelis) Geugjes

Som medstifter af klubben og ikke mindst hvidovreborger flyttede Cor Geugjes med klubben til Brøndby i 70'erne, og har siden gjort så utroligt meget for dansk, nordisk og europæisk volleyball i løbet af sine mange år indenfor volleyballverden, at bestyrelsen har besluttet at udnævne ham til æresmedlem. Cor var faktisk også æresmedlem af Brøndby VK, fik DIF's ærestegn som den første person indenfor volleyball og var nordisk generalsekretær - bare for at nævne nogle af hans mange meritter. Senere blev han Præsident for European Cups Commission, ECC samt Vicepræsident for CEV!...

Cor Geugjes boede i Hvidovre lige til sin død i 1995 - ære være hans minde, og lad hans ildsjæl være et forbillede for os andre.

Freddy Hansen

Ordet kulturbærer kendetegner Freddy 

Drivkraft på det sociale område i kølvandet på klubbens genstiftelse i 1978. Forfatter af utallige klubsange og fik folk til at føle sig velkomne i klubben.

Asger Villund

Blandt andet kendt og husket for:

 Mange lederroller gennem årene
Ubesejret i boldpres over 2.43m
Ubesejret på bjerget (med og uden Cecil)
Fast mand på 1. holdet fra serie til eliten
Bedste knytnæve-centerangreb op gennem 1980’erne
Super god kammerat og ambassadør for klubbens værdier