FAQ Middsommermarked

Her kan du finde svar på de fleste spørgsmål

Hvor foregår det?  

Rebæk Sø ligger centralt i tæt befolket område på grænsen mellem Hvidovre, Rødovre og Brøndby Adresse: Avedøre Havnevej / Kløverprisvej i Hvidovre - tæt på både bus og tog(Rødovre Station) 

Hvornår?  I forbindelse med Sankt Hans
Søg mere info på siden her.

Parkering? 

Der er gratis parkering langs vejen. I skal være forberedte på at I ikke kan køre ind på området.

Spise og drikke? 

Der sælges mad og drikke i området og der er opstillet toiltvogne.

Hvad kan jeg selv gøre for at bidrage? 

Da alle deltagerne i Hvidovre Midsommermarked og Sankt Hans har en interesse i et stort antal gæster, så opfordrer vi til at dele alle nyheder, opslag og flyers i jeres respektive netværk. Gerne via sociale medier, mail og mundtligt. 

Hvem står for det? 

Hvidovre Midsommermarked afholdes og arrangeres af Hvidovre Volleyball Klub i samarbejde med Hvidovre Kommune som står for selve Sankt Hans arrangementet.
Er din virksomhed eller forening interesseret i at blive  tilknyttet arrangementet, så kontakt os endelig.


Kontaktinfo?  

e-mail: marked@hvk.dk 

Tlf.: +45 30747804

Facebook

Foreningens er en frivillig forening, som har til formål at rejse penge til fordel for foreningsverdenen - primært Hvidovre Volleyball Klub.

Ud over at bidrage økonomisk til klubbens ungdomsafdeling, har foreningen et ønske om at skabe et socialt samvær på tværs af aldersgrupper og foreninger i lokalområdet. 


Samarbejde

Hvidovre Volleyball Klub samarbejder med Hvidovre Kommune / Kultur og fritid om arrangementet. http://www.mithvidovre.dk