Bedstevolley

Bedstevolley i HVK

 

Er du i aldersgruppen 60 + og søger du et godt motionstilbud i kombination med boldleg og hyggeligt samvær, har Hvidovre Volleyball Klub et rigtig godt tilbud til dig.


Bedstevolley er et spil for alle hvor volleyball reglerne er tilpasset så alle kan være med - både øvede og nybegyndere. Man spiller med en let bold på en badmintons bane med op til fire på banen ad gangen. Man bliver hurtigt sat ind i spillet og får gennem spillet opbygget styrke, balance, og koordination. I Hvidovre Volleyball Klub fokuserer og vægter vi det sociale højt, således at man opbygger sociale netværk lokalt, men også med andre bedstevolleyspillere til stævner rundt om i landet. 

Som medlem af klubben  Hvidovre Volleyball Klub har du desuden mulighed for at dyrke styrketræning.


- Som klub ønsker vi at tiltrække alle uanset køn og alder, fortæller Sportschef Thomas Stryhn, som håber at medlemmerne tager godt imod det nye motionstilbud, da volleyball i mindre grad er forbundet med risiko for skader som følge af kropskontakt.
Det er gratis i en prøveperiode. Beslutter man sig for at melde sig ind i klubben, skal der betales et mindre kontingent til Hvidovre Volleyball Klub hvert halvår.


Mød op i Frihedens Idrætscenter i boldhallen onsdage kl. 15.30-17.00. Kom og spil eller bare for at høre nærmere om volleyball for seniorer.

Du er også velkommen til at kontakte klubben på info@hvk.dk el. tlf. 30 74 78 04, hvis du har spørgsmål.

Du kan læse mere om spillet og reglerne her: http://www.bedstevolley.dk/


Desuden kræver det ikke medlemskab af ældresagen. 

Video

Holdleder

Annelise Wildenradt

Tlf: 26 50 74 18

E-mail: bedstevolley@hvk.dk