HOLD » Ungdomsvolley

Ungdomsvolley i Hvidovre Volleyball Klub

Hvidovre Volleyball Klubs ungdomsafdeling udvikler sig hele tiden og vi er vokset til omkring 200 ungdomsmedlemmer, en udvikling vi gør alt for at fortsætte bl.a. via klubsatellitter, samarbejdsaftaler og udvidelse af vores kidsvolleyprojekt i byen(integration/foreningsløse).
Vi er en proaktiv forening med et stort netværk og aktiviteter på skolerne i byen. Vi samarbejder med Hvidovre gymnasium og skolerne i byen og står for de store årlige skolestævner med op mod 3000 deltagere.
 
Hvidovre Volleyball Klub skal både være for de bedste og de næstbedste, og vi har både danmarksmestre og hyggespillere i ungdomsafdelingen. Det er en klar målsætning at udvikle og vedligeholde elitemiljøet omkring vores elitehold for på den måde at motivere ungdomsspillerne til elitevolleyball og livet som eliteidrætsudøver.
For at styrke taletudviklingsmiljøet har vi samarbejdsaftaler med to andre klubber. Brøndby Volleyball Klub på damesiden og Team Køge på herresiden. Det giver nogle rigtig gode udviklingsrammer og et super tilbud til dem der virkelig vil noget med sin sport, VOLLEYBALL!

Klubben arbejder desuden meget med et bredt medlemsfundament for det sociale indhold  og klubliv. Det gør vi bl.a. via de mange volleyballrelaterede initiativer og samtidig forsøger vi at inkludere spillerne i Hvidovre Volleyball Klubs klubkultur og værdier.

I ungdomsarbejdet bruger vi moderne Teen- og Kidsvolley-principper, som et fantastisk indlæringsværktøj til at gøre volleyball nemt og sjovt. Tumledage er for de mindste (0-8 år) og er en aktivitet for forældre og børn.
Træningstider og Kontakt

Bookmark and Share
Hvidovre Volleyball Klub | Frihedens Idrætscenter | info@hvk.dk | Tlf: 30747804 | CVR 32875939