OM KLUBBEN » Aktiviteter » Skolestævner

Skolestævner

Uge 40 danner traditionen tro ramme om klubbens store skolevolleystævne, og over 1000 af byens skolebørn får en fantastisk oplevelse.
Man kan prøve kræfter med kids-/teenvolley i Frihedens Idrætscenter og Frydenhøjhallen.

Træningstider (bare duk op)

Der lægges billeder op fra stævnerne herinde hurtigst muligt.

Projektet "Leder for en dag" er tilknyttet og det store kidsvolley-stævne skaber måske morgendagens ledere

Hvidovre Volleyball Klub har hermed igen fornøjelsen af at invitere alle Hvidovres 1. 2. 3. 4. 5. og 6. klasser til deltagelse i årets skoleturneringer i volleyball i uge 40. Tidligere har vi inviteret alle årgange med, men da det har vist sig ret svært at fylde de ældre elevers turneringer op, samtidig med at vi havde ventelister i de yngste årgange, fokuserer vi nu på dem, og håber at turneringen vil vokse sig opad i årgange med tiden.
Det er absolut ikke nødvendigt at have indgående kendskab til reglerne inden stævnet, det lærer både børn og voksne hurtigt. I samarbejde med Dansk Volleyball Forbund vil der undervejs i stævnet, være mulighed for at man som lærer kan få nye input og gode råd om kidsvolley. Intensionen er selvfølgelig at bidrage positivt til kvaliteten i volleyundervisningen, så børnene bliver endnu dygtigere til volleyball.

Deltagere
Invitationen gælder i år alle børn i 1. - 6. klasse, og børnene vil komme til at spille på et niveau, som matcher deres alder. Dagen vil selvfølgelig starte med en introduktion, gennemgang af spillet og holdinddeling.

Hvornår
Turneringen afvikles traditionen tro i uge 40, og her kan man se, hvilke dage klasserne kan tilmeldes.
 
Læs mere her og her

Med venlig hilsen

Hvidovre Volleyball Klub
Tlf.: +45 3074 7804
 

Billeder fra skolestævner 2012

Bookmark and Share
Hvidovre Volleyball Klub | Frihedens Idrætscenter | info@hvk.dk | Tlf: 30747804 | CVR 32875939