OM KLUBBEN » Aktiviteter » Skolestævner

Skolestævner

Uge 40 danner traditionen tro ramme om klubbens store skolevolleystævne, og over 3000 af byens skolebørn får en fantastisk oplevelse årligt.
Man kan prøve kræfter med kids-/teenvolley i Frihedens Idrætscenter, Dansborghallen og Frydenhøjhallen.

Træningstider (bare duk op)

Der lægges billeder op fra stævnerne herinde hurtigst muligt.

 

Hvidovre Volleyball Klub har hermed igen fornøjelsen af at invitere alle Hvidovres 1. 2. 3. 4. 5. og 6. klasser til deltagelse i årets skoleturneringer i volleyball i uge 40. Tidligere har vi inviteret alle årgange med, men da det har vist sig ret svært at fylde de ældre elevers turneringer op, samtidig med at vi havde ventelister i de yngste årgange, fokuserer vi nu på dem, og håber at turneringen vil vokse sig opad i årgange med tiden.
Det er absolut ikke nødvendigt at have indgående kendskab til reglerne inden stævnet, det lærer både børn og voksne hurtigt. I samarbejde med Dansk Volleyball Forbund vil der undervejs i stævnet, være mulighed for at man som lærer kan få nye input og gode råd om kidsvolley. Intensionen er selvfølgelig at bidrage positivt til kvaliteten i volleyundervisningen, så børnene bliver endnu dygtigere til volleyball.

Deltagere
Invitationen gælder i år alle børn i 1. - 6. klasse, og børnene vil komme til at spille på et niveau, som matcher deres alder. Dagen vil selvfølgelig starte med en introduktion, gennemgang af spillet og holdinddeling.

Hvornår
Turneringen afvikles traditionen tro i uge 40, og her kan man se, hvilke dage klasserne kan tilmeldes.
 
Læs mere her og her

Med venlig hilsen

Hvidovre Volleyball Klub
Tlf.: +45 3074 7804
 

Billeder fra skolestævner

Bookmark and Share
Hvidovre Volleyball Klub | Frihedens Idrætscenter | info@hvk.dk | Tlf: 30747804 | CVR 32875939