STØT KLUBBEN

Støt Hvidovre VK's ungdomsarbejde


Hvidovre Volleyball Klub tager aktivt del i den sociale indsats bl.a. via vores kidsvolleyprojekt, hvor vi arbejder med at motivere børn og unge til en aktiv livstil i idrætsmiljøet. Klubben har en fuldtidsansat sportschef som projektleder og har de sociale aktiviteter som en af sine primære arbejdsopgaver.
Vi har gennem Hvidovre kommune fået tilknyttet en dygtig foreningskoordinator til klubben, som ligeledes skal tilføre kvalitet til projektet. Ganske få foreninger prioriterer ressourcer på den type projektarbejde, og vi vil meget gerne fortsætte og udvide aktiviteterne. Derfor søger vi løbende økonomisk opbakning og støtte.

Hjælp os til at blive endnu bedre
Der er mange måder du kan hjælpe klubben på: Fakta om Hvidovre Volleyball Klub (HVK)
- HVK er en proaktiv forening som har hjemmebane i Frihedens Idrætscenter og arbejder målrettet for både elite og bredde.
- HVK tager stor del i det sociale arbejde i kommunen, og søger bl.a. via projektet ’Volleyball: Læring, Bevægelse, Venskab", at understøtte foreningsløses deltagelse i foreningslivet. Årligt deltager over 3000 børn og unge i volleyaktiviteter i byen.
- HVK nyder stor opbakning fra Integrationsministeriet, Dansk Volleyball Forbund, Dansk Idrætsforbund, DGI og ikke mindst Hvidovre Kommune.
- Klubben driver en stor madbod på Roskilde festivalen med over 200 frivillige medarbejdere for at tjene penge til klubbens aktiviteter.
- Vi har opnået danske mesterskaber for ungdomshold, og det er vi rigtig stolte af i klubben.
Bookmark and Share
Hvidovre Volleyball Klub | Frihedens Idrætscenter | info@hvk.dk | Tlf: 30747804 | CVR 32875939