ROSKILDE FESTIVAL

Hvidovre VK på Roskilde Festival

  


Hvidovre Volleyball Klub driver hvert år madboden BRAZIL på Roskilde Festival.

Vi søger derfor 230 friske og glade folk, der har lyst til at være en del af vores medarbejderhold ved at tage tre vagter i festival periodenEr du håndværker, kok, eller har kokkeerfaring, bedes du skrive til info@hvk.dk, så tager vi fat i dig direkte.

TILMELDING!

På festivalens registreringssystem for frivillige - People - kan du registrere dig og derefter maile til os på: hvidovrevolleyballklub@gmail.comså vil vi kontakte dig med nærmere info.

Har du allerede en profil på People, så skal du bare skrive til os, så vi kan få dig med på holdet.

Hvidovre Volleyball Klub driver madboden Brazil på festivalen, som er placeret ved Apollo / South City ved Camping East. Du skal være forberedt på 3 x 10 timers arbejde plus et intromøde i denne periode. 

Minimum én vagt vil blive placeret under selve festivalen.

Har du lyst til at medvirke til at Brazil igen bliver en succes, og at være en del af vores medarbejderstab, tilmelder du dig ved at klikke på linket herunder og tilmelde dig, så er du automatisk med i udvælgelsen af de attraktive pladser. Indtast dine personlige oplysninger uddyb gerne om du har erfaringer med fra tidligere eller f.eks. er uddannet kok eller håndværker. Dine personlige oplysninger bruges af vores styregruppe til udarbejdelse af medarbejderaftale med Roskilde festivalen. 

Boden er placeret ved Apolloscenen og har døgnåbent.

Takket være vores seje frivillige har Brazilboden en af festivalens korteste ekspeditionstider - og det skal vi gerne blive ved med. God stemning i madproduktionen og ved kasselinjen er meget påskønnet, da det jo er sjovere at arbejde og er medvirkende til at vores kunder kommer igen (og igen).
 
Bliv en del af Brazil-fællesskabet og få en fed oplevelse på Roskilde Festival - samtidig med at du støtter klubben. Tilmelding sker via linket nedenfor.
Brazil-medarbejdere kan tilmelde sig denne Facebookgruppe hvor der også vil postes info og opslag.

FORDELE

Brazil-medarbejdere har en række super fordele. Ud over dit gratis festivalarmbånd får du gratis mad og drikke (morgenmad, frokost, aftensmad, natmad og fyraftensbajer), og en t-shirt til når du har vagt. Derudover kan du få adgang til Medarbejder Camp med rene toiletter og varme bade.
 
Som frivillig medarbejder lærer man forskellige opgaver at kende, der f.eks. kan indebære kundeservice, salg, rengøring eller madproduktion. Derudover kan du styrke dine kompetencer i samarbejde, problemløsning og måske endda ledelse. Arbejdsgivere kigger i øget grad på frivilligt arbejde, så husk at dette alt sammen er noget, der kan tilføjes til dit CV.
Hvis I er tilmeldt som en gruppe, kan jeres vagter koordineres, så I arbejder samtidig.


Spørgsmål?

Læs mere under vores FAQ
Hvis du ikke finder svar dér, så skriv til styregruppens e-mail. (hvidovrevolleyballklub(a)gmail.com)

OVERSKUDDET GÅR TIL HVK…

Hvidovre Volleyball Klub er en forening, der tager stor del i byens sociale indsats og ungdomsaktiviteter. Vi arbejder på at blive en stor, rummelig og attraktiv klub, som via værdibaseret ledelse skal gøre klubben fortjent til respekt, medaljer og opbakning. Vi tilbyder et kvalitativt volleyball-udviklingsmiljø, der via synergi, involvering og proaktivitet skal kunne rumme og appellere til elite, ungdom og bredde. 

Overskuddet fra madsalget er med til at finansiere klubbens socialt opsøgende projekter og trænerlønninger.

 


 

Bookmark and Share
Hvidovre Volleyball Klub | Frihedens Idrætscenter | info@hvk.dk | Tlf: 30747804 | CVR 32875939