ROSKILDE FESTIVAL

Hvidovre VK på Roskilde Festival

  


Så er tilmeldingen åben for frivillige medarbejdere til madboden ’Brazil’ på Roskilde Festival 2016

Hvidovre Volleyball Klub driver hvert år madboden Brazil på Roskilde Festival.

Vi søger derfor 230 friske og glade folk, der har lyst til at være en del af vores medarbejderhold ved at tage tre vagter i perioden 25. juni – 2. juli 2016.

Boden er placeret ved Apolloscenen / SuperG og har døgnåbent.

Takket være vores seje frivillige har Brazilboden en af festivalens korteste ekspeditionstider - og det skal vi gerne blive ved med. God stemning i madproduktionen og ved kasselinjen er meget påskønnet, da det jo er sjovere at arbejde og er medvirkende til at vores kunder kommer igen (og igen).
 
Bliv en del af Brazil-fællesskabet og få en fed oplevelse på Roskilde Festival 2016 - samtidig med at du støtter klubben. Tilmelding sker via boksen nedenfor.
Frivillige medarbejdere kan kommunikere via denne Facebookgruppe

BLIV FRIVILLIG MEDARBEJDER PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2016! 

Tilmelding foregår ved at følge linket nedenfor, udfylde felterne og klikke på send. 

Igen i år står Hvidovre Volleyball Klub for madboden på festivalen, som er placeret ved Apollo / Super G ved Caming East. Vagterne er fordelt i perioden lørdag d. 25. juni til søndag d. 3. juli, begge dage inkl. Du skal være forberedt på 3 x 10 timers arbejde plus et intromøde i denne periode. Minimum én vagt vil blive placeret under selve festivalen, som foregår i perioden 29.juni.-2. juli.

Har du lyst til at medvirke til at Brazil igen bliver en succes, og at være en del af vores medarbejderstab, tilmelder du dig ved at udfylde felterne herunder, så er du automatisk med i udvælgelsen af de attraktive pladser. Indtast dine personlige oplysninger herunder og uddyb gerne om du har erfaringer med fra tidligere eller f.eks. er uddannet kok eller håndværker. Dine personlige oplysninger bruges af vores styregruppe til udarbejdelse af medarbejderaftale med Roskilde festivalen.
Du tilmelder dig ved at udfylde dine personlige oplysninger og indsender ved at trykke 'Afsend'

TILMELDING!

For at tilmelde dig, skal du oprette dig her:

https://people-m.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig!/?guid=08ad3c96-4c51-4662-8d74-a0622a4b2813 
Er du kok, eller har kokkeerfaring, bedes du skrive til hvidovrevolleyballklub@gmail.com, så tager vi fat i dig. 
Er du håndværker, eller vil med i byggesjakket, bedes du ligeledes skrive til hvidovrevolleyballklub@gmail.com 


FORDELE

Brazil-medarbejdere har en række super fordele. Ud over dit gratis festivalarmbånd får du gratis mad og drikke (morgenmad, frokost, aftensmad, natmad og fyraftensbajer), og en t-shirt til når du har vagt. Derudover kan du få adgang til Medarbejder Camp med rene toiletter og varme bade.
 
Som frivillig medarbejder lærer man forskellige opgaver at kende, der f.eks. kan indebære kundeservice, salg, rengøring eller madproduktion. Derudover kan du styrke dine kompetencer i samarbejde, problemløsning og måske endda ledelse. Arbejdsgivere kigger i øget grad på frivilligt arbejde, så husk at dette alt sammen er noget, der kan tilføjes til dit CV.
 
Hvis I er tilmeldt som en gruppe, kan jeres vagter koordineres, så I arbejder samtidig.

 

OVERSKUDDET GÅR TIL HVK…

Hvidovre Volleyball Klub er en forening, der tager stor del i byens sociale indsats og ungdomsaktiviteter. Vi arbejder på at blive en stor, rummelig og attraktiv klub, som via værdibaseret ledelse skal gøre klubben fortjent til respekt, medaljer og opbakning. Vi tilbyder et kvalitativt volleyball-udviklingsmiljø, der via synergi, involvering og proaktivitet skal kunne rumme og appellere til elite, ungdom og bredde. 

Overskuddet fra madsalget er med til at finansiere klubbens sociale projekter og trænerlønninger.


Spørgsmål?

Læs mere under vores FAQ. Hvis du ikke finder svar dér, så skriv til styregruppens e-mail.

 

Bookmark and Share
Hvidovre Volleyball Klub | Frihedens Idrætscenter | info@hvk.dk | Tlf: 30747804 | CVR 32875939