ROSKILDE FESTIVAL

Hvidovre VK på Roskilde Festival

 

Hvidovre Volleyball Klub driver hvert år madboden Brazil på Roskilde Festival.

Vi søger derfor 230 friske og glade folk, der har lyst til at være en del af vores medarbejderhold ved at tage tre vagter i perioden 27. juni – 5. juli 2015.

Boden er placeret ved Apolloscenen / SuperG og har døgnåbent.

Takket være vores seje frivillige har Brazilboden en af festivalens korteste ekspeditionstider - og det skal vi gerne blive ved med. God stemning i madproduktionen og ved kasselinjen er meget påskønnet, da det jo er sjovere at arbejde og er medvirkende til at vores kunder kommer igen (og igen).
 
Bliv en del af Brazil-fællesskabet og få en fed oplevelse på Roskilde Festival 2015 - samtidig med at du støtter klubben. Tilmelding sker via boksen nedenfor.
Frivillige medarbejdere kan kommunikere via denne Facebookgruppe


FORDELE

Brazil-medarbejdere har en række super fordele. Ud over dit gratis festivalarmbånd får du gratis mad og drikke (morgenmad, frokost, aftensmad, natmad og fyraftensbajer), og en t-shirt til når du har vagt. Derudover kan du få adgang til Medarbejder Camp med rene toiletter og varme bade.
 
Som frivillig medarbejder lærer man forskellige opgaver at kende, der f.eks. kan indebære kundeservice, salg, rengøring eller madproduktion. Derudover kan du styrke dine kompetencer i samarbejde, problemløsning og måske endda ledelse. Arbejdsgivere kigger i øget grad på frivilligt arbejde, så husk at dette alt sammen er noget, der kan tilføjes til dit CV.
 
Hvis I er tilmeldt som en gruppe, kan jeres vagter koordineres, så I arbejder samtidig.

 

OVERSKUDDET GÅR TIL HVK…

Hvidovre Volleyball Klub er en forening, der tager stor del i byens sociale indsats og ungdomsaktiviteter. Vi arbejder på at blive en stor, rummelig og attraktiv klub, som via værdibaseret ledelse skal gøre klubben fortjent til respekt, medaljer og opbakning. Vi tilbyder et kvalitativt volleyball-udviklingsmiljø, der via synergi, involvering og proaktivitet skal kunne rumme og appellere til elite, ungdom og bredde. 

Overskuddet fra madsalget er med til at finansiere klubbens sociale projekter og trænerlønninger.

 

BLIV FRIVILLIG MEDARBEJDER PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2015! 

Tilmelding foregår ved at udfylde felterne i boksen nedenfor og klikke på send. 


Spørgsmål?

Læs mere under vores FAQ. Hvis du ikke finder svar dér, så skriv til styregruppens e-mail.

Bookmark and Share
Hvidovre Volleyball Klub | Frihedens Idrætscenter | info@hvk.dk | Tlf: 30747804 | CVR 32875939