OM KLUBBEN » Klubbens priser

Årets priser uddeles til klubbens sommerfest

Priserne uddeles af klubbens ledelse for at påskønne medlemmernes udvikling, dedikation, deltagelse, fællesskab og væremåde i respekt for klubbens værdier.

Årets HVK'er
Uddeles til en ildsjæl der har udvist ekstraordinært overskud og initiativ i forbindelse med klubbens aktiviteter og opgaver gennem længere tid.

Årets Spiller
Uddeles som regel til en "voksen" der gennem sæsonen har udviklet sig markant og haft stor positiv betydning for sit hold og medspillere.

Årets Ungdomsspiller
Uddeles til en spiller fra den ældre del af ungdomsafdelingen (cirka 13-18 år) der gennem sæsonen har udviklet sig markant og haft stor positiv betydning for sit hold og medspillere. Det er essentielt at spillerens holdninger og adfærd afspejler klubbens værdigrundlag.

Årets Kidsspiller (level 3-4)
Uddeles til en kidsolleyspiller på level 3-4, der gennem sæsonen har udviklet sig markant og haft stor positiv betydning for sit hold og medspillere både til træning og kamp.
Desuden fokuseres der på spillerens deltagelse i turneringer og klubbens opgaver som f.eks. bolddreng/-pige eller heppekor.

Årets Kidsspiller (level 1-2)
Uddeles til en kidsolleyspiller på level 1-2, der gennem sæsonen har udviklet sig markant og haft stor positiv betydning for sit hold og medspillere både til træning og kamp.
Desuden fokuseres der på spillerens deltagelse i turneringer og klubbens opgaver som f.eks. bolddreng/-pige eller heppekor.

Årets Kammerat
Uddeles til en kidsvolleyspiller som har udpræget positiv attitude til træning og kamp. Spilleren har stort fremmøde, bakker holdkammerater op og er proaktiv når opgaver skal løses og/eller forklares for holdkammerater. Sved på panden og godt humør er kendestegnet. Dem har vi heldigvis mange af i klubben:)
 I 2015-16 blev priserne fordelt således:

Årets HVK'er: Daniel VdH Mortensen

Årets Spiller: Mathias Schärfe Lambach

Ungdomsspiller: Jeppe Schärfe Lambach

Årets Kidsspiller 3-4: Maja Kirkegaard Larsen

Årets Kidsspiller 0-2: Iselin Bek Nyboe

Årets Kammerat: Maia Andersen

Stort tillykke til jer alle - I gør virkelig en forskel

Hvidovre Volleyball Klub | Frihedens Idrætscenter | info@hvk.dk | Tlf: 30747804 | CVR 32875939