VOLLEYLIGA » Præsentation » Jonathan Lier Møller

Navn: Jonathan Lier Møller

Position: Kant
Nationalitet: Dansk/Hollandsk
 
Født: 1995
Højde: 193 cm
Vægt: 90 kg
Smashhøjde: 323 cm
Blokhøjde: 315 cm
Rækkehøjde: 250 cm
 
Vokset op i: Gladsaxe
Tidligere klubber: Lyngby-Gladsaxe Volley
 
Uddannelse/arbejde: Studerer medicin på Københavns Universitet.
 
Lidt om mig: En præcis beskrivelse ville nok være en (mad)glad, rastløs nørd. Jeg nysgerrig og interesserer mig for mange ting, og jeg holder derfor meget af at lære – senest som medicinstuderende. Jeg har altid elsket at dyrke sport og holde mig i gang og har det generelt bedst, hvis der er lidt fart på, og der sker noget.
 
Volleyball er specielt for mig fordi: Det er den sjoveste sport, der findes. Jeg har uendeligt mange gode minder fra volleyball, da det er en ting der har fulgt mig hele livet. Folk der spiller volleyball er generelt utroligt fede at være sammen med, og sporten har været med til at knytte bånd og give mig nogle fantastiske venskaber.
 
Hvad ønsker jeg at få ud af volleyball: Jeg får meget ud af at spille volleyball. Sporten i sig selv giver mig glæde og overskud i hverdagen til eksempelvis mit studie, og samtidig nyder jeg det sociale ved at være en del af et hold. Jeg mener også, at det er en sport, der udvikler en rent personlighedsmæssigt. Man lærer, at det er vigtigt at tro på sig selv, men også at man ikke kommer nogen vegne uden at være i stand til at arbejde sammen med andre mennesker. Samtidig kan man lære noget om disciplin og hvad dedikation og hårdt arbejde kan føre til.
 
Favoritfilm: Friends serien.
Livret: Mors mad.
Kælenavn: Jon.
 

Hvidovre Volleyball Klub | Frihedens Idrætscenter | info@hvk.dk | Tlf: 30747804 | CVR 32875939