HOLD » Voksne » 60+ / Seniorvolley

SeniorVolley i HVK

Thomas Stryhn fra Hvidovre Volleyball Klub er klar til at byde Ældre Sagens medlemmer velkommen til senior-volleyball. Her er han flankeret af Morgens Jørgensen (tv.), og Thomas Thomsen, henholdsvis næstformand og formand i Ældre Sagen Hvidovre.

Er du i aldersgruppen 60 + og søger du et godt motionstilbud i kombination med boldleg og hyggeligt samvær, har  Hvidovre Volleyball Klub bl.a. i samarbejde med Ældre Sagen i Hvidovre et rigtig godt tilbud til dig, idet du nu kan spille seniorvolleyball i Avedøre Idrætscenter.
 
- Som klub ønsker vi at tiltrække alle uanset køn og alder, fortæller Sportschef Thomas Stryhn, og vores samarbejde med Ældre Sagen passer rigtig godt til den vision. Dertil kommer, at vi også gerne vil udnytte de halfaciliteter, som kommunen stiller til rådighed, bedst muligt, og skulle interessen være stor, skal vi nok finde flere muligheder, f.eks. også i Avedøre.
Formanden for Ældre Sagen i Hvidovre Thomas Thomsen, håber også, at medlemmerne tager godt imod det nye motionstilbud, da volleyball ikke er forbundet med risiko for skader som følge af kropskontakt Det er gratis i en prøveperiode og deltagerne får endda tilbud om en kop kaffe efter spillet. 
Beslutter man sig for at melde sig ind i klubben, skal der betales et mindre kontingent (200 kr.) til Hvidovre Volleyball Klub hver halvsæson.
Mød op i Avedøre Idrætscenter i boldhallen onsdage kl. 16.00-17.15. Kom og spil eller bare for at høre nærmere om volleyball for seniorer.

Du er også velkommen til at ringe til klubben, tlf. 30 74 78 04, hvis du har spørgsmål.

SeniorVolley kaldes også ”Bedstevolley” og du kan læse mere om spillet og reglerne her: http://www.bedstevolley.dk/
 
Omtale i Hvidovre Avis: http://hvidovre.lokalavisen.dk/motion-boldleg-og-hyggeligt-samvaer-/20131015/artikler/710158910/1671
 

Bookmark and Share
Hvidovre Volleyball Klub | Frihedens Idrætscenter | info@hvk.dk | Tlf: 30747804 | CVR 32875939